Rólunk

Egyre több emberben fogalmazódik meg az igény arra, hogy biztonságos forrásból, természetes eredetű nyersanyagokat, háztáji, kiskerti termesztésből, vagy nyersanyagokból hagyományos receptek alapján, lehetőleg vegyszermentesen feldolgozott élelmiszereket vásároljon.


Online piacunkon kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy korlátozott darabszámú, csakis kiváló minőségű, prémium termékeket ajánljunk Nektek.

Büszkék vagyunk rá, hogy termelőink és kézműveseink a hosszú együtt töltött évek alatt a barátainkká váltak, így szívből tudjuk ajánlani termékeiket kicsiktől a nagyokig.

Friss áru, jobb íz! Tegyél te is egészségedért! A termények döntően a szállítási napot vagy közvetlenül a feldolgozást megelőzően kerülnek leszedésre, betakarításra, előállításra. Nem zölden leszedett, utaztatva beérett áru- benne van termelőink odaadása, a helyi napsugár és a helyi föld.

Mindig igyekezz a helyben termesztett, friss, szezonális termékeket választani és kerüld a mesterségesen előállított, félkész, kész, instant, agyonturbózott, finomított termékeket! Így ha nem is leszel 100 %-osan ökoguru, mégis teszel valamit az egészségedért, szépségedért, jövődért.

Ismerd meg termelőinket, kézműveseinket és válogass kedvedre kínálatukból!

Szeretettel várjuk megrendelésedet!

A Mozgó Piac csapata